Издателство Унискорп има удоволствието да покани всички, които биха искали да се запознаят с книгата на Калина Стефанова и, разбира се, да я поръчат с отстъпка. Премиерата на “Последният изход” ще бъде: по интернет, на електронната страница на изданието, в сайта на издателството на 2 ноември и след това.

Последният изход” от Калина Стефанова

Издателство: Унискорп, 2010, 176 с.

Цена 12 лв.

„Последният изход” от Калина Стефанова   %d0%ba%d0%bd%d0%b8%d0%b3%d0%b8 %d0%be%d1%82 %d1%83%d0%bd%d0%b8%d1%81%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%bf %d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8 %d0%ba%d0%bd%d0%b8%d0%b3%d0%b8    книги

За пръв път българска книга в духа на Дон Мигел Руис!

Първа интернет премиера на българска книга!

За пръв път български автор предизвиква интереса на издателите в големите азиатски страни, испано- и португалоезичния свят, в това число и на легендарния откривател на Паулу Коелю!

Първа книга от новата поредица „Литературна езотерика” на издателство “Унискорп”.

С “Джуджетата на Ани”, първата й нетеатрална книга, Калина Стефанова предизвика интереса на издателите в големите азиатски страни, испано- и португалоезичния свят. В това число и на легендарния откривател на Паулу Коелю. Новата й творба смело преминава границите, смесва жанровете и преплита реалното с необяснимото, рационалното с интуитивното. На пръв поглед тази необикновена книга може да бъде приета за фентъзи, базирано на реалността. Всъщност, тя е по-скоро своеобразен обектив, през който проглеждаме за фантастичните възможности на собствената ни реалност, всички те напълно в наша власт. Пропита с тревога за състоянието на душите ни като причина за състоянието на света днес, “Последният изход” се появява не случайно във време на несигурност и глобални промени, за да ни подсети, че вътре в нас се крие сила, с която можем да спасим не само себе си, но и земята от все по-често спохождащите ни беди.
Книгата е подходящо четиво за всеки, който вярва, че в хората все още е останала някаква съзидателна енергия.

¤

Другите за книгата

Най-добрият ни литературен критик Георги Цанков споделя: В съвременната ни литература властно се настани добра вълшебница. Калина Стефанова е българският отговор на Екзюпери и на Паулу Коелю. [...] „Последният изход” е истинска бомба от положителна енергия. Три поколения жени, дъщеря, майка и баба, проникват в тайните на битието, смело се противопоставят на разрушителните сили и заздравяват връзките си с Доброто, с Любовта и с Природата. Написан елегантно и мъдро, мистично и поетично, шедьовърът отговаря на въпроси, които ние, мислещите тръстики, отдавна си задаваме. В тези бездуховни времена всяка подобна крачка към възстановяване на изначалната хармония е равна на творчески подвиг.

¤

Препоръчваме:

Калина Стефанова в книжарница „Книгосвят

Калина Стефанова в е-списание LiterNet

* * *

Kalina Stefanova at Amazon.co.uk

„Последният изход” от Калина Стефанова   %d0%ba%d0%bd%d0%b8%d0%b3%d0%b8 %d0%be%d1%82 %d1%83%d0%bd%d0%b8%d1%81%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%bf %d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8 %d0%ba%d0%bd%d0%b8%d0%b3%d0%b8    книгиWho Keeps the Score on the London Stages? (Contemporary Theatre Studies) by Kalina Stefanova

.

.

.

Tags: , , , , ,

Comments are closed.