Издателство „Дамян Яков”
представя

Кажи, че ме обичаш
Златни стихове в музика

 

Златни стихове в музика: Кажи, че ме обичаш   %d0%ba%d0%bd%d0%b8%d0%b3%d0%b8 %d0%be%d1%82 %d0%b4%d0%b0%d0%bc%d1%8f%d0%bd %d1%8f%d0%ba%d0%be%d0%b2    книги

Обем 296 стр., цена 18.00 лв.
ISBN 978-954-527-515-9

 

Новият сборник със стихове от български автори съдържа знакови текстове, превърнати в музикални хитове и звучали десетки години у нас. Тук всеки ще намери своето любовно стихотворение, което помни с гласа на някой от незабравимите ни изпълнители. Диапазонът е твърде голям – от песента “Неразделни” по стихове на Пенчо Славейков до “Луната спи” на Дони и Нети.

Да пишеш и пееш за любов е несравнимо душевно състояние. Както казва един от авторите, включени в сборника, такива хора са любимци на съдбата и най-големи щастливци. Изживели са Любовта, изразили са емоциите си в стихове, успели са да въодушевят други хора и да съпреживеят и чуждата любов чрез музиката, създадена по техните стихове.

Когато вашите думи не стигат – подарете книга. Оставете поетите да говорят за любовта, а вие закрепете всичко това с… целувка!

Сборникът е поредното издание от луксозната поетична поредица на издателството и със сигурност ще оправдае очакванията на читателите за много добро полиграфско изпълнение.

Автор на графичния дизайн, илюстрациите и корицата е художничката Рада Якова.

 

 ——————————————————–
“Кажи, че ме обича” може да се поръча от “Книгосвят” с 5 % отстъпка – 17.10 лв.
–>> Кажи, че ме обичаш: Златни стихове в музика
——————————————————–

 

 

Tags: , , , , ,

Comments are closed.