Скъпи читатели и приятели на хубавата книга,

“Книгомрежа” е нов и амбициозен проект на LiterNet Медиа. В него представяме актуална информация за най-интересните книги на българския книжен пазар. Анотации от издатели за новите им книги, мнения на читатели за последно прочетеното, месечни класации на най-продаваните книги в книжарница “Книгосвят“.

За мен като редактор книгите са нещо повече от работа, те са ми любимо занимание в свободното време, повод за разговор, хоби… Ако и за вас, скъпи приятели, е така, ще очаквам да ги коментирате, да давате идеи, да споделяте на какви книги сте попаднали – и добри, и слаби…

Ще очаквам подкрепа и от вас, и от българските издатели, техните анотации и информации за предстоящи заглавия, интервюта с писатели, премиери, и въобще, всичко, което скъсява пътя от автора до читателя…:)

На добър час!

Чувствайте това ъгълче на голямата световна Книжарница като свое! Какво е Книгомрежа?  %d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8 %d0%ba%d0%bd%d0%b8%d0%b3%d0%b8  книги

Нина Петкова,
редактор

Tags: , , , ,

5 Responses to “Какво е Книгомрежа?”

 1. Поздрави и на теб за стойностния блог. Веднага добавям линка му. Ще следя редовно постовете в него като със сигурност ще се запаля да чета някоя добра книга.

 2. knigomrezha says:

  Благодарско! Следенето ще е взаимно, защото без политика и медии сме за никъде :)

 3. Eдна поправка – поправи моля те името ми в blogroll – не Петров, а Томов. ;)

 4. knigomrezha says:

  Съжалявам за грешката, сега трябва да е ОК :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.