От 8 февруари 2011 г. на пазара е  най-новата книгата на издателство “Феникс Дизайн” – „The White Book – Книга От Любовта” с автори Ивомир Димчев и Катя Кючукова – уникална книга От Любовта и За Любовта към себе си, към хората и към живота като цяло.

The White Book. Книга от любовта” от Ивомир Димчев и Катя Кючукова

Издателство: Феникс, 2011, 160 с.

Цена: 12,98 лв. -> 12,33 лв.

The White Book. Книга от любовта

Приложна психология ->  Самопознание и самопомощ

¤

Из книгата „The White Book. Книга от Любовта”

Аз люботворя живота!

Енергията Любов

Казват, че най-великата тайна е любовта. И, че любовта е най-мощната енергия във Вселената! Казват още, че при любовно сливане с любимия, в сюблимния момент на екстаз – съвместно пожеланото се материализира на мига, поради огромното енергийно завихряне, което, разтваряйки се в любовта сме създали! Казват… какво ли не! Единствено сигурно е, че това, което ни родее с Бога е любовта – Бог е любов и от любов създал цяла една Вселена, с едничката цел да осъществи самата Любов …

Забързани в „неотложното” ежедневие, осъществявайки „важни планове” пропускаме красотата на живота, вместо да я живеем! Ако все пак,  случайно сме успели да спрем за миг и стъпим на пътя към себе си, т.е. решим да станем наистина о-съзнати, то тогава идва следващият парадокс – СТРАХЪТ! Знаем вече как, но ни е страх да бъдем себе си – „какво ще си помисли той или тя, какво ще кажат другите…” – безкрайният безсмислен списък, „бетониращ” собствената ни нищета и актуализиращ нещастието!

Преживяваме живота си „както дойде”, примирени в страхове, да не би случайно да изгубим и нищожно малкото, което уж имаме, дори и то да не ни обслужва! Приемаме хора и събития като даденост,  абдикирали от отговорността да бъдем творци на щастие!

Добрата новина е, че понякога е нужна една съвсем мъничка крачка – малко смелост да осъзнаем кои сме, още малко -  да се приемем, малко повече – да решим да променим нещата и самата смелост -  ДА ЗАЯВИМ открито кои сме и какво наистина желаем! Преди това сме подредили приоритетите си – кои са важните хора и неща за нас, кое ни прави истински, кое ни кара да изживяваме себе си в собствения си живот точно тук и точно сега, точно по определен начин и на къде ни води това! Мотивация, която отвежда право в целта – откритието „Аз съм”!

Утопично, нали…!!!

Това е възможно – поне един човек го е постигнал, а щом един може, означава, че и всички останали могат… стига да пожелаят!

Тази книга няма да даде съвети за благополучие и успех, освен ако читателят не пожелае това. В този случай, всяка написана дума ще е точно за него – да  „вижда невидимото”!

Тази книга има желание да докосне тези, които имат необходимост от това и така, бидейки провокирани от собственото си докосване да стъпят на пътя към себе си с  ЛЮБОВ!

Изумявайте се от себе си!

Намерете се!

Люботворете се!

Изживейте ЛЮБОВТА!

* * *

Книга първа от поредицата на издателство „Феникс Дизайн”

The Black Book: Theory of cogitalityThe Black Book: Theory of cogitality

.

.

.

.

.

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.